Fototriss – Sport, Fritid och Lek

God Eftermiddag
Då var det dags för en ny triss igen 🙂 gillas!
Temat är Sport, Fritid och Lek.

För 6 månader sedan så anlände han och med sin envishet så tvingar han kompisen ur huset. Under veckans alla dagar så njuter som mest under morgonen och kvällen därför då får han nämligen ligga och dra sig lite i husse och mattes säng
IMG_8293triss

och efter att han fick nys om mattes duntäcke så har det blivit en rutin för PUCK!
Men sen en vacker dag så började någonting vitt komma uppifrån himlen och ned på backen. Naturligtvis så missade inte PUCK detta ifrån sin fasta position vid fönsterkanten. Varför fick hans kompis, som är en gammal honkatt, gå ut och inte PUCK? Varje gång när kompisen skulle ut så närmade han sig dörren sen så fick husse och matte en idé. Att ta ut PUCK i sele!
IMG_8733ff

Till en början tyckte PUCK om denna idé men nu när snön har ökat de senaste dagarna så börjar PUCK bli lite rädd för snön då han drunknar i den så idag fick det vara nog med denna snö så PUCK gick för första gången helt själv till ytterdörren och visade sin längtan efter att komma in till värmen och duntäcket, ännu en gång….
IMG_8733tridss
Från start så insåg jag att PUCK tog detta som en lek men nu har det övergått till ett äventyr där det ingår många känslor. Rädsla, nyfikenhet, jakt osv… Söt är han!
Kommentera gärna 🙂

Se andra trissar

Annonser

37 thoughts on “Fototriss – Sport, Fritid och Lek

 1. En som har hur mycket tid som helst till fritid och lek – och kanske lite sport om han ska fånga nå´t intressant…
  Vilken godagspilt där under täckena…
  Bild tre är suverän!

 2. Jag är absolut ingen kattmänniska men jag älskar Puck och dina bilder !! 🙂 Första bilden när han kikar fram under täcket är bara för underbar. ..och sista bilden. Vilka ögon. Nä.. ja gär nog lite kattmänniska iallafall. 😉 Önskar dig en fortsatt trevlig söndag från Malta 🙂

 3. Oj oj, en sådan söt liten krabat. Går inte annat än le när man ser bilderna. Bild nummer ett är verkligen talande ”Låt mig sova…zzz” Jättefin triss. Ha en bra vecka!

 4. Åh vilken liten söt Puck! Underbara bilder och en söt historia….tanken att mina kissar skullle gå ut i snön är minst sagt overklig! Det lär inte hända! ;O)

  Men du…länka hit istället för dit du länkar nu! Jag såg någonstans här över att det var för att få trafik till din hemsida också. Gissar att det har med google att göra och det känns lite löjligt! Det ska vara direktlänk till bidraget och inget annat! Och jag menar, jag tror inte någon av de som går in på första länken tittar vidare på den sidan…många trycker nog bara bort den helt och hållet och missar detta och det är synd för det är fina bilder!

  Ha en skön vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: