John Carter (2012) Recension

FILMTITEL: John Carter
FORMAT: Blu-Ray

Handling: 3
John Carter är den envise, krigströtte före detta militärkaptenen som oväntat hamnar på Mars. Där dras han motvilligt in i den pågående konfl ikten mellan planetens invånare och han inser att ansvaret för hela planetens överlevnad vilar i hans händer. John Carter ger sig in i kampen och återupptäcker den medmänsklighet han tidigare förlorat. (Källa: CDON)

Filmens handling var till en början enkel men i mittendelen där filmen ska vara som mest intressant så blev handlingen endast krånglig. Det blev för mycket hit och dit med olika karaktärer, det gick in i varandra på något vis. I helhet så är handlingen bra men den når inte enda fram i min smak.

Bild: 4,5
Som alltid så lyckas Disney med bra bildkvalité och denna film är inte ett undantag. Bra färger och skärpan sitter där den ska, den är inte perfekt men det finns inte så otroligt många filmer på marknaden som har den där perfektionella bildkvalitén.

Ljud: 5
Kvalitén på ljudet är helt klart en god referens till de bästa på marknaden. Kristall klart ljud i de allra lugnaste scenerna och den tunga basen som råder när vitapornas strid tar vid.

Extramaterial: 3
Som många andra utgåvor så innehåller inte heller denna något utöver det vanliga. Borttagna scener och liter intervjuer, det vanliga helt enkelt.

Sammanfattning: 3,5 av 5

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: