Vi tar hand om oss själva

God Dag
Den 13:e Maj så hade han Europa premiär för nya turnén ”Wrecking Ball Tour” och snart är det min tur att få uppleva turnén för första gången.

I slutet av Maj lyfter planet mot Tyskland och jag kommer att tillsammans med några andra Svenska Springsteen fans att få skrika mig hes.

Har längtat att få höra denna låt live…

20120515-064811.jpg

Annonser

4 thoughts on “Vi tar hand om oss själva

 1. Grymt! Avundsjuk…. Har lyssnat på nya CD:n nästan hela dagen, lättare att göra trista saker då! Vilket drag! Lyssnar nu också. Ha det så bra i Tyskland. Ta foton å lägg upp sen!

   • Svårt detta med 5 bästa låtarna – alla är ju bra, men…
    1. We Take Care of Our Own
    .4. Land of Hope and Dreams
    2.. Wrecking Ball
    3.. Shackled and Drawn
    5. Death to My Hometown

    Jag byter nog lite plats på låtarna, ändrar bara siffrorna. Fan så svårt, de flesta är ju så j.-a bra. Ja, du får i alla fall ta med dig mobilkameran på kons.. om du har nån, el. en liten digitalkamera. Nån bild lär han väl fastna på, fast han springer runt som en dåre… Vilken kondition han måste ha! Träffade din sambo på bussen t. Ö-o idag. Du, hade jag ej haft astman, hade jag hängt på till Tyskland å Norge. Men, men… Idag gick det bra i Ö-o, som omväxlings skull. Ska bli spännande att läsa vad du skriver om Tyskland!.

   • Hej Bitte
    Rankningen av alla dessa underbara låtar ändras ju varje dag men det är nog ändå samma låtar som är inom top 5, bara att de byter plats med varandra då och då. Jag ska försöka ta med mig något typ av kamera, vågar eller orkar inte försöka riskera att ta in en kamera som kan fastna vid kollen innan man kommer in till arenan. Ska försöka besöka Media Markt innan konserten, kolla efter filmer 🙂

    Vad skönt att det gick bättre i Ö-o 🙂 jo jag hörde att ni hade träffats 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: