Denna dag går till filmhistoria

God Morgon!
Då var man uppe. Nu är dagen här. På med värmen under kastrullen och koka lite fibergröt + 2 rostade fullkorns bröd så är frukosten klar. Och nu när frukosten finns i magen så är jag helt förberedd över vad som skall komma.

Allt är packat och klart för tjäderspel och kameran båda batterier och minneskort är nedpackade. Ringde mannen som hyr ut gömslena och han hade varit på plats mellan Ons-Tor. Tjädertupparna var där, vi exakt samma träd som alla andra år, men det var inte så JÄTTE mycket aktivitet men de var på plats och visade intresse för honorna. Jag kommer att göra en film av denna foto resa, då får ni se hur det är att vara ute i det vilda med dessa djur och jag hoppas vi kommer att kunna få se tupparna lite kåta =) men som sagt, ska försöka göra filmen så bra som möjligt.

Längtar efter min kamera nu, har tittat på många videos med samma modell och jag blir bara mer o mer glad över att jag hittade det rätta paketet till ett väldigt bra pris och innehåll.

Vad ska ni göra idag?

Annonser

2 thoughts on “Denna dag går till filmhistoria

  1. Tack för din kommentar hos mig. Alltid kul med nya besökare. Idag är det en sån där lugn dag,bara njuta av vädret sen får vi se vad som dagen kommer innehålla..
    Kram och ha det fint♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: