KESO tips

God Dag
För någon dag sedan så köpte jag ett paket KESO som kostade 5 kr och hade kort tid kvar innan bäst före datumet. Jag hade aldrig smakat på det förut men jag har hört mycket bra om det då innehållet endast mäter några fåtal gram fett och kolhydrater.

Jag använde det precis i köttsoppa och det var jättegott och mättande. Så nu vill jag ha KESO tips från er läsare, ju mer desto bättre så var inte rädda nu mina läsare, KOMMENTERA MER

20120410-131243.jpg

Annonser

4 thoughts on “KESO tips

  1. Nu äter jag inte varken keso, bröd eller kött längre… men när jag gjorde det tyckte jag att det både var mumsigt och schyst för effekten av min träning (styrka) att som mellanmål eller lunch inta en blandning av keso, skinka, honungsmelon & mjukt tunnbröd.

    Jag har hört att många strör kanel & nötter i sin keso, detta ska tydligen vara supergott och är väl även relativt nyttigt då kanel har positiva effekter på mage & tarm, i kombination med att nötter är det perfekta mellanmålet eller kvällssnacket. ^^

    Annars vill jag lie offtopic tipsa om att äta frön. Jag brukar blanda solrosfrön & pumpafrön och sedan salta lätt, det ger en bra mättnadskänsla och är även väldigt gott. Innehåller ganska mycket fett & protein också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: