Vad gör jag för middag?

God Kväll!
Nu har man varit i köket under en timme och nu väntar jag på att den kommande middagen ska bli klar. Jag testar på något helt nytt som jag aldrig har gjort tidigare och det ska bli intressant över resultatet 🙂 Vad tror ni att det blir för middag av dessa råvaror?


i nästa inlägg så får ni se vad det blev 🙂 ska tillbaka till köket nu. Sen får ni inte glömma mitt kommande bildreportage som kommer ikväll!

Annonser

2 thoughts on “Vad gör jag för middag?

  1. Ursäkta en dum fråga – varför har du så förskräckligt många ”taggar” på allting du skriver? Är det enbart för att man skall hitta dig i princip överallt när man surfar? Hur stor glädje har du av detta? Får du så många besökare med eller utan kommentarer så att du tycker att ”taggandet” är jättebra?
    Jo, jag vet att frågan är dum. Den hänger ihop med att jag, som ganska ny bloggare, i fjol frågade WordPress support hur många taggar man kunde ha eller borde ha på sina inlägg. Svaret jag fick var ”fem”! Därför blev jag en aning brydd, när jag såg det ena efter det andra inlägget från din blogg – jag snubblade över dem 😀
    http://macilane.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: